Over ons

OVER ONS

Wooncomfort ten top met de uitbreidingen van Veranda Garden! Met eenvoudige aanpassingen vergroot jij je wooncomfort.

Allround aanleg van jouw overkapping, carport én tuin!

Op zoek naar een team van mensen dat weet waar het over gaat als het om de aanleg van je veranda, overkapping of carport gaat? Veranda Garden is de allround specialist. Wij monteren jouw

nieuwe veranda, terrasoverkapping, glazen schuifwanden of carport binnen een dag. We pakken daarbij, indien gewenst, ook je gehele tuin aan. Onze vakmensen verstaan hun vak en zetten jou als klant graag centraal. Een mooi project afleveren, waar wij ons met hart en ziel voor inzetten. Dat is wat we graag doen!

Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd in de werkzaamheden die Veranda Garden kan leveren? Laat ons je interesse telefonisch weten of via internet. Veranda Garden komt graag vrijblijvend bij jou op locatie, zodat we je wensen kunnen bespreken. Kom je er niet helemaal uit? Wij denken met je mee en overleggen met jou de vele creatieve mogelijkheden. Aan de hand van een eerste inschatting maken we een plan, schakelen we onze vakmensen in en overhandigen we jou een planning. Veranda Garden:

Tevreden klanten. Daar gaat het om!

Het team van Veranda Garden is ervaren en werkt resultaatgericht. Wij denken graag met onze klanten mee. Op die manier laten wij keer op keer onze klanten met een tevreden gevoel achter. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan lossen we dat direct op. Wij zijn pas tevreden als jij het bent.

Het is ons doel telkens weer iets moois bij onze klanten achter te laten! Zo werken wij bij Veranda Garden!