Zonwering en rolluiken

OVER ONS

Wooncomfort ten top met de uitbreidingen van Veranda Garden! Met eenvoudige aanpassingen vergroot jij je wooncomfort.

Altijd de lichtinval die jij wilt!

Nog prettiger gebruik maken van je aanbouw, terrasoverkapping of carport? Optimaal genieten van jouw nieuwe aankoop? Voorzie ze van de juiste zonwering, screens, zonneschermen of rolluiken. Veranda Garden zorgt voor het totale plaatje. Naast de montage van de terrasoverkapping naar keuze, monteren wij alle zonweringssystemen, sceens of rolluiken die je maar wilt.

Regel lichtinval op de juiste manier

Zon is heerlijk, maar dan wel met mate… Regel de inval van zonlicht optimaal met de juiste wering. Wij adviseren je graag bij het maken van een optimale keuze. Bij Veranda Garden bieden wij bijvoorbeeld:

· Zonneschermen

Met een zonnescherm bescherm jezelf tegen schadelijke ultraviolette straling op het terras. Dit doeltreffend product blokkeert gemiddeld tussen de 90- en 99% van de UV-straling. Daarnaast reguleer je met jouw zonnescherm de temperatuur op je terras. Tijdens warme dagen zet je je zonnescherm open waarna de lichtstinsentiteit en warmte op jouw terras direct vermindert. Heerlijk genieten, maar dan op de juiste manier. Met de zonneschermen van Veranda Garden!

· Zonweringen

De werking van een veranda zonwering is vergelijkbaar met die van een zonnescherm.

Het zonwerende doek zorgt ervoor dat UV-straling wordt geweerd en de temperatuur onder de terrasoverkapping niet oploopt. Welke optie is geschikt voor jouw situatie? Veranda Gardena adviseert je graag. Voor elke situatie is er een mooie oplossing. Zo kunt is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om zowel aan de bovenzijde als ook aan de onder van de overkapping zonwering te plaatsen. Veranda Garnden adviseert je graag!

· Screens

Ongestoord op je scherm kijken van je televisie, laptop of telefoon, zonder lastig invallend zonlicht. Het zonwerende doek van onze screensystemen houdt de warmte en lichtschitteringen van de zon tegen. Bijkomend voordeel van onze screens is dat je van buiten niet meer in jouw woning kan kijken, terwijl jij wel van binnen naar buiten kunt blijven kijken. Bovendien zorgen de screens van Veranda Garden voor een prettig woonklimaat in jouw woning.

· Rolluiken

Rolluiken reduceren warmte, koude en geluidsoverlast van buiten. Een rolluik heeft in ieder seizoen een passende functie. Houd de hitte tegen in de zomer, houd de kou buiten in de winter en verminder het geluidsoverlast het hele jaar door. De lamellen of roljaloezieën verduisterend, en houden insecten buiten, terwijl naar binnen draaiende ramen toch open kunnen. Een rolluik geeft bovendien veiligheid en werkt inbraakvertragend. Veranda Garden plaatst jouw nieuwe rolluiken graag en goed!

Ja, vertel mij meer over de zonwering van Veranda Garden!

Wil je meer weten over alle producten die wij plaatsten op het gebied van zonwering, rolluiken of screens? Bel 06-36491406 of mail en wij komen graag langs voor een passende aanbieding.